VRATITE TANJI DECU: Slavica Ćukteraš podržala večitu rivalku u borbi za sinove!

Autor:

Zabava

15.08.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su maloletni sinovi Tanje Savić, stari 10 i osam godina, zajedno sa ocem napustili teritoriju Srbije 16. aprila ove godine i tom prilikom su na Aerodromu "Nikola Tesla" koristili australijske pasoše, a u tom slučaju, nije potrebna saglasnost oba roditelja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tanja i Slavica

Od tada Tanja pokušava da pronađe pravdu i ponovo bude sa svojom decom, a ovaj a na njenu stranu su stale mnoge kolege kako bi joj pružile podršku, a među njima je i njena koleginica Slavica Ćukteraš koja je na svom Instagram profilu objavila snima Tanjinog intervjua u kojem kaže da je patrijarhalno vaspitana i da je po ugledu na svoje roditelje koji imaju idealna brak, želela da sačuva svoj i da deci pruži primer i život u porodici u kojoj vlada ljubav i sloga.

- Državo, reaguj, kako se mogu majci oteti deca? Ko treba da radi svoj posao i vrati Tanji decu? Ko je taj koji može oteti decu? Vratite Tanji decu - napisala je Slavica u komentaru objave.

Foto: instagram.com/printscreen
Slavica podržala Tanju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading