Gromilići more zamenili Starom planinom: Pobegli od korone na krov Srbije!

Autor:

Zabava

15.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski umetnički par Katarina i Milan Gromilić leto provodi sa ćerkama na Staroj planini, a kako sami kažu, umesto da se spuste do mora, popeli su se na krov Srbije i ostali zatečeni lepotama ove planine.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan Gromilić sa porodicom

- Situacija je takva kakva jeste i svi smo prinuđeni da menjamo navike, ali ono što je dobro u ovom zlu jeste prilika da se upoznamo sa iskonskom, netaknutom lepotom naše zemlje, kaže Kaća i dodaje:

- Čula sam toliko toga o Staroj planini, ipak nisam mogla ni da zamislim kakva lepota se tamo krije. Često po navici imam običaj da kažem da sam zbog lepote ostala bez daha, sada zaista jesam, malo je reći da sam fascinirana.

Foto: instagram.com/printscreen

Njene impresije deli i suprug Milan, a kako Kaća tvrdi, najsrećnije su ipak bile njihove ćerke:

- Retke su prilike da sretnete krda divljih konja. Mi smo sada mogli da uživamo u takvim prizorima i to nema cenu, devojčice su se rasplakale kada smo pomenuli povratak u Beograd! O lepoti planinskog kompleksa "Krov Srbije - SP Resort" izlišno je i govoriti. Sjajna hrana, odlična usluga, spa-centar i sve ostalo potrebno za odmor sa pet zvezdica imamo u Srbiji i greh je ne uživati u svemu tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading