Oglasila se pevačicina majka, pa pokušala da opravda ćerku: Moja Romana bi trunula u zatvoru da je kriva!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

15.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić, nakon odslužene kazne zbog pljačkanja bankomata u Australiji, deportovana je u Srbiju i od tada mediji prate svaki njen korak

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Gordana i Romana Panić

Njena majka Gordana Panić sada tvrdi da je uverena u to da njena ćerka zapravo nije počinila bilo kakav zločin.

Naime, pevačicina majka misli da je njenoj ćerki sve namešteno, te da ona nikada ne bi tako nešto uradila, kao što je pljačkanje bankomata.

- Čula sam se sa Romanom, hvala bogu, dobro je. Najvažnije je da je ona u glavi ostala normalna posle svega što je prošla. Nije joj bilo lako nimalo. Svaka joj čast koliko je jaka i što je posle tog pakla ostala normalna - započela je utučena žena priču, pa dodala:

- Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče. Kad smo razgovarale, rekla je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade na njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Romana Panić

Gordana kaže da Romana nije kriva, a da će to uskoro i dokazati i tako skinuti ljagu sa imena:

- I sama sam sigurna da nije kriva. Pa da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Ko bi pustio na slobodu nekog ko je tako nešto počinio. To je njoj smešteno. Dokazaće ona sve što ja pričam.

Podsećamo da je dečko Panićeve Filip Mrkajić i dalje u zatvoru zbog krivičnog dela krađe, a spekuliše se da pevačica nije kriva, već je samo bila saučesnik, zbog čega je po kratkom postupku i osuđena. Ona je odležala dve trećine kazne i puštena je na slobodu zbog dobrog vladanja i primerenog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

15.08.2020 17:37

Držanje zatvorenika u zatvoru košta državu. Zato su je malo zatvorili i proterali. Uštedeli sebi pare.