Trebalo je da se povučem: Luna otvoreno o Kiji i vezi sa Slobom!

Autor:

Zabava

14.08.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se prisetila veze sa Slobom Radanovićem, pa rekla da je trebalo da se povuče kad je Kija ušla u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Kija Kockar

Naime, ona je komentarisala vezu Edisa Fetića i Dragane Mitar, a Luna je izjavila da njih dvoje su prošli bolje od nje od strane publike, iako su osetili mnogo goru stvar.

"Ni blizu kao ja. Dragana i Edo su uradili mnogo goru stvar nego Maja i Janjuš. Ne znam šta bi meni uradili da sam ja tako nešto uradila. Da se Sloba u prvoj sezoni smuvao sa nekom drugom devojkom, ne bi tako prošli. Ja sam dete poznatih roditelja, bila sam javna ličnost, znalo se za mene. Kad vidim kako su prošle dve devojke koje su uradili istu stvar, čak su ih pohvalili. Ja sam imala osude. Ja nosim taj krst i dalje na svojim leđima, kad čujem šta im pričaju, ja sam u šoku. Dragna i Edo su najpametniji ljudi na svetu. Oni su sve poricali. Ja sam sve svoje priznala. Da sam ćutala, možda bi mi bilo lakše. Ja sam glupača pričala stvari koje me niko nije ni pitao, jer sam imala potrebu da pravdam, o nekom dečku. Meni je drago da Maja nije prošla kao ja, to nikom ne bih poželela" rekla je Luna pa nastavila:

RepublikaFoto: Printscreen
Luna Đogani

"Možda sam ja bila previše drčna, svađala sam se i sa Kijom. Ljudima je više smetalo što sam se ja borila sa njom, nego što sam bila sa njim. Tada nisam bila pametna, trebalo je da kažem kad je Kija ušla da se povlačim" zaključila je Luna u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

15.08.2020 11:12

Svakako si trebala da se povučeš.