ZA JEDNO VEČE zarade za stan i to samo od BAKŠIŠA! Ovo su estradni kraljevi koji uzimaju BRUTALNU LOVU

Autor: Mediji

Zabava

14.08.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko taj novac štedi ceo život, a oni ga steknu za jednu noć.

Foto: Privatna arhiva/pixabay.com/printskrin
Foto: Ilustracija

Poznato je da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstva... Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra. Mnogi bi rekli "blago njima"...

Romske svadbe su svakako jedne od najisplativijih kada je bakšiš u pitanju, u šta smo imali prilike više puta da se uverimo ne samo po priči pevača koji su na njima pevali, već i po snimcima kojih na Jutjubu ima onoliko.

Ono što je posebno zanimljivo, na privatnim veseljima pevači osim pevanja izvode i čitave performanse kako bi oduševili domaćina i prisutne goste, dok novčanice padaju kao kiša.

Pevač Darko Lazić je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez deljenja sa ostalim muzičarima.

Pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra, za samo nekoliko minuta. A pevač je to i sam potvrdio u jednoj emisiji.

“Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi i čovek je pravio rođendan svom sinu. Pozvao je mene, Darka Lazića, i još neke pevače… Aleksandru Prijović, Šerifa Konjevića, ne sećam se baš tačno. I kaže meni: ‘Otpevaj mi pesmu ‘Njen oproštaj”, i ja kako sam počeo da pevam, on je krenuo da daje novčanice od 500 evra. I stvarno nisam mogao da sve stavim u ruke, pa sam stavljao u džepove. To se sve podelilo na nas sve, nisam ja samo uzeo”, ispričao je Ljuba tada.

Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gde dobija najveći bakšiš.

Kako se spekulisalo, Đani je za otpevanu pesmu “Najjači” za pet minuta dobio čak 15.000 erva.

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnog kralja bakšiša. Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 evra. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima. Gosti su mu novčanice stavljali oko glave i oko pojasa, pa je tako Konjević bio pretrpan novčanicama, da ni sam nije znao koliko para ima oko sebe.

Pevačica Aleksandra Mladenović je prošle godine nastupala na jednoj rođedanskoj žurki, gde je prema pisanju domaćih medija, uzela bakšiš od 5.000 evra. k

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading