Poznate ličnosti kukaju, ali njima je top: Ove pevačice su još i ZARADILE tokom korone!

Autor: Pink.rs

Zabava

12.08.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima slušamo o krizi na estradi i pevačima koji "kukaju" jer nemaju nastupe usled epidemije korona virusa.

RepublikaFoto: Promo
Koncert

Ipak, ima i "estradnjaka" koji su se na vreme obezbedili. Pojedini pevači jači su od krize zahvaljujući nekretninama u koje su godinama ulagali novac, a koje sada izdaju.

Nada Topčagić novac od pevanja po svadbama širom Evrope i sveta uložila je u stanove, kuće i vikendice, a neke od njih godinama rentira. Ona poseduje vredan stan u strogom centru Beograda, kuću u Kaluđerovini na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima, vilu na Vračaru i još nekoliko nekretnina po centru prestonice. Procenjuje se da samo od izdavanja mesečno prihoduje oko 10.000 evra, od čega 2.000 evra dobija za rentiranje kuće na Vračaru.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

"Ma manite me i sa kućama, sa placevima i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Čim kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati", požalila se Nada pre dve godine, ali verujemo da danas ne misli tako. 

Njena koleginica Zlata Petrović takođe poseduje više nekretnina, a sve su u Beogradu. Pored dupleksa u Mirijevu, pevačica ima mali stan na Bulevaru kralja Aleksandra, zatim veoma vrednu nekretninu u Ulici Maršala Birjuzova, kao i jednu na periferiji grada. Prema proceni, ona od izdavanja nekretnina zaradi između dve i tri hiljade evra mesečno.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Zlata Petrović

Vesna Zmijanac ima nekoliko stanova u prestonici. U vreme najveće popularnosti, krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kupila je nekoliko nekretnina, uglavnom na Vračaru, o čemu nikada nije javno govorila. Prema nekim informacijama, ona je vlasnica četiri stana, od kojih dva iznajmljuje podstanarima.

Ni Dara Bubamara ne mora da brine za egzistenciju. Nedavno je kupila stan u Beogradu na vodi, vredan 350.000 evra, koji planira da izdaje, a pored toga poseduje i luksuznu nekretninu na Dedinju, kao i u Novom Sadu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Dara Bubamara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading