"Dok ti uživaš u fensi hrani, ćerka ti jede splačine": Trudna Aleksandra Subotić na meti kritika!

Autor: Kurir.rs

Zabava

12.08.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Aleksandra Subotić našla se na meti oštrih kritika javnosti pošto je objavila najnoviji Instagram stori, gde je u fokusu njena ćerka Magdalena.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Subotić

Devojčica je nasmejana sedela za stolom i jela, a kako njen obrok ne izgleda ni približno "fensi" kao što pojedini mamini izgledaju na pomenutoj društvenoj mreži, pojedini fanovi skrenuli su joj pažnju "da joj dete jede splačine dok ona uživa u luksuzu". 

"Dok mama Aleksandra Subotić jede plodove mora i uživa u luksuzu, njena ćerka jede splačine", prenela se buna i na Fejsbuk, a ovo je samo jedan od žestokih komentara koje bivša zadrugarka trenutno dobija akonto svog životnog stila. 

Subotićeva, inače, ne propušta priliku sa ćerku Magdalenu negde povede sa sobom. Njih dve su nekoliko puta i "upecane" u javnosti dok je majka ćerki ispunjavala svaku želju kupujući joj igračke, a svojevremeno je i isticala kako je svoju sreću okušala u rijaliti formatima za Magdalenino bolje sutra. 

Foto: instagram.com/printscreen

O etiketi koja joj se sada nameće od strane "hejtera" još uvek se nije javno oglašavala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading