GLUMI LUDILO! Romana odbila da govori o zatvoreništvu, priča o euforiji, a pljačkala bankomate: Sumiram utiske uz rakijicu!

Autor: Irena Karić

Zabava

12.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić deportovana je u Srbiju iz Brizbejna, te je zateknuta na Senjaku nakon puštanja iz pritvora u Australiji zbog pljačkanja bankomata sa dečkom Filipom Mrkajićem. Vidno raspoložena i nasmejana pojavila se u jednom beogradskom restoranu i prenela prve utiske sa rakijom u ruci o danima provedenim u zatvoru.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Romana Panić

Naime, pevačica se ponašala kao da se ništa nije dogodilo, kao da nije pljačkala bankomate po svetu, te se ponela kao neka svetska zvezda. Prvobitno je odbijala da odgovori na škakljiva pitanja u vezi sa njenim boravkom u zatvoru, pa je onda u svom stilu progovorila.

- Zar ne vidite da mi je lepo, baš sam se namerno slikala za Instagram, i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek nije kraj euforije, još uvek sam uzbuđena. Divan je osećaj videti porodicu. Ja nisam smela da dajem izjave. I ja i moja familija smo doživeli medijski linč, tako da ja nisam spremna da dajem izjave - rekla je Romana za medije i odbila da produbljuje temu:

Pevačicin dečko i saučesnik u pljačkanju bankomata Filip Mrkajić je još uvek na robiji u Brizbejnu

- Morate da mi date vremena, nisam još spremna da dajem nikakve izjave. Sve u svoje vreme, da se slegnu utisci. Nisam još uspela da vidim more tih tekstova o meni. Mnogo je neistina, ružnih stvari, ali dobro. Ne očekujem da o meni pišu hvalospeve.

Romana: Zar ne vidite da mi je lepo, baš sam se namerno slikala za Instagram, i sa naočarima i bez naočara

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Tremu zbog osude domaće javnosti Romana je prikrivala lažnim osmesima i nebuloznim odgovorima na pitanja novinara koja se tiču njenog sukoba sa zakonom.

Inače, pevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata. Podsetimo, kako su australijski mediji pisali, pevačica je osuđena na tri meseca zatvora zbog navoda da je pljačkala bankomate sa partnerom. Ona je imala pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta. Posle izlaska iz zatvora smeštena je u centar za migrante, a njen dečko Filip, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Foto: printscreen

Smršala 15 kilograma u zatvoru

Zbog kriminalnih radnji koje je počinila u inostranstvu Romana je, prema rečima našeg sagovornika, smršala čak 15 kilograma za jako kratak vremenski period usled stresa, ali i iscrpljenosti od nesanice.

- Ona je još uvek u strahu kako će javnost reagovati na sve ovo. Boravila je u migracionom centru i nije imala apetit, preko dana bi uglavnom pila čaj ili vodu, uz malo voća i lagane obroke. Neizvesnost ju je ubijala, nije znala šta će joj reći roditelji, rodbina, prijatelji. Boravak u zatvoru joj je trajao kao večnost i izgubila je 15 kilograma. Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti - kaže Romanin bliski prijatelj.

Foto: instagram.com/romana_panic

Beograd me uvek vrati sebi

Pomalo bleda i umorna od puta, po povratku u Beograd, Romana je objavila dve fotografije na kojima je nasmejana i srećna što se napokon vratila u domovinu.

- Gde god da krenem, taj grad me čuva, kroz moju glavu košava duva. Gde god da krenem, taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati - prva je Romanina poruka kojom se oglasila putem instastorija, a reč je o stihovima pesme "Beograd".

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/nikolarokvic

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
muzičar

12.08.2020 06:30

Zašto su je deportovali u Srbiju? Zašto je nisu spakovali u Bosnu gde pripada?

Odgovori 10 0
Penzioner

12.08.2020 07:52

Mi ovde imamo dovoljno lopuza i bez ove. Teraj to u Banja luku, pa neka oni vide sta ce sa njom!!!

Odgovori 10 0
dragan

12.08.2020 08:18

Romana je KRIMINALAC a za takve je mesto u zatvor ane na estradu.Sram da je bude.

Jovan

12.08.2020 16:37

Verovatno nije kriva pa su je zatoi pustili.Imala je peh da je smuva krimos.Lepi se na pare kakve god bile,