"NISAM OSETILA DA MU SE SVIĐAM KAO ŽENA": Teodora PRVI PUT javno o vezi sa Ninom, otkrila nepoznate detalje!

Autor:

Zabava

11.08.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Zadrugarka, Teodora Džehverović, bila je gošća u emisiji "Ekskluzivno" i tom prilikom je istakla da je publika prihvatila i da svaka pesma koju izbaci postane hit.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Teodora Džehverović

- Očigledno sam pronašla svoj pravac i ljudi su me prihvatili u ovakvom svetlu, šta god da izbacim sada to dobro prođe, bar ja imam takav utisak. Što se pregleda tiče, oni svakodnevno rastu i to je veliki upeh i nadam se da će tako da se i nastavi.

Teodora je odnedavno u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je prvi put progovorila o ovoj vezi i otkrila kako je sve počelo.

- Ja sam trenutno u srećnoj vezi. Otišli smo na piće, započeli neki odnos koji je na početku bio stvarno drugarski, meni je bilo drago što sam upoznala takvog dečka. Niti je on na početku nešto želeo, niti sam ja osetila da mu se sviđam kao žena, već kao osoba. I išli smo jednom na piće, drugi put, treći put, ja sam se stvarno poklopila sa njim brže nego sa bilo kim. Nisam ni razmišljala, nego se stvarno spontano desilo. On je stvarno mnogo dobar momak, na prvom mestu, toliko mi je zabavno sa njim. Ja sam luda, a on može da prati moj temperament koji ne staje - navela je mlada pevačica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuki

11.08.2020 19:12

Jok, svidjaš mu se kao muškarac.

Odgovori 11 1
Jelenko

11.08.2020 19:55

Najviše joj se svidjaju dečki iz Hrvatske.

Odgovori 11 2