ĆERKE VERICE RAKOČEVIĆ SVI ZNAMO: Kreatorka ima i sina Miodraga, a evo ko je on i čime se bavi!

Autor: Blic

Zabava

11.08.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok šira javnost dobro zna ćerke Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić i Milenu Rakočević, mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina, koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/verica.rakocevic
Verica Rakočević

Miodrag Rakočević je Veričin sin iz drugog braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu koja živi u Americi. Nakon razvoda od bivšeg pilota JAT-a, Borana Karamana, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana.

Iako mu je majka javna ličnost, Miodrag celog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti. Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je ona u braku od 2013. godine.

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karić

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Kreatorka je prošle godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Milorad tada dobio drugu ćerku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading