STANIJA PRESAVILA TABAK: Kralj LOVAČKIH PRIČA će svoje laži morati da dokaže NA SUDU!

Autor: Republika

Zabava

11.08.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadruga 4" još uvek nije ni počela, a Stanija Dobrojević, jedna od potvrđenih učesnica, već se našla u centru velikog skandala.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Već je poznato da će se sa njom na imanju u Šimanovcima naći i Kristijan Golubović, sa kojim je već godinama u sukobu, i to, kako je on sam otkrio, zbog novca koji mu je rijaliti zvezda navodno ostala dužna prilikom podele glavne nagrade.

Ipak, ulje na vatru je doliveno nakon što je osvaonuo Kristijanov novi intervju u kom tvrdi da je Stanija navodno prekinula trudnoću na "Farmi", te se tim povodom oglasila Dobrojevićeva.

Foto: instagram.com/printscreen

- Da napravi sebi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna sa njim i abortirala na "Farmi 6"! On će svoje laži morati da dokaže na sudu - poručila je ona putem društvenih mreža.

- A produkcija "TV Pink" u svakom trenutku može da pruži sve dokaze o tome da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću. Hvala!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading