(FOTO) BORILA SE SA KARCINOMOM: Poznata voditeljka danas objavila tužnu sliku i raspalakala naciju!

Autor:

Zabava

10.08.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dragana Katić prilično rano se suočila sa gubitkom roditelja. Kao jedinica, od njih je dobijala ljubav i bezuslovnu podršku, pa njihov gubitak pamti kao najbolniji period svog života.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_katic

Sada je na svom Instagram storiju podelila fotografiju svoje mame koja je pre nekoliko godina izgubila bitku sa karcinomom, te napisala - "Moj nezaborav", uz emotikon srca.

Foto: instagram.com/printscreen

- Bila sam jedinica i rasla sam u skladnoj, dobroj porodici, sa dobrim roditeljima. Bili smo vrlo povezani i lepo smo živeli. Kada sam izgubila oca, to je bio težak i šokantan period u mom životu, posebno što sam bila mnogo vezana sa njega. Imali smo poseban odnos, kakav samo kćerka može da ima sa ocem. Posle toga izgubila sam majku. Prošla sam kroz njenu bolest, borila sam se sa svim onim izazovima koje mi je svaki dan nosio, a znala sam da odlazi neko ko mi je tako drag i blizak. Meni je majka bila desna ruka u odgajanju dece i moji sinovi su mnogo bili vezani za nju. Istovremeno sam se borila za njen život i za to da moja deca to prihvate i sa svojom tugom što nam se to dešava, jer su mi roditelji umrli relativno mladi - ispričala je ona jednom prilikom.

Sudeći po ovoj fotografiji koju je podelila, Dragana je lepotu i držanje povukla na svoju majku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading