Šok izjava Viktora Živojinovića: Tvrdi da mu je majka Brena sabotirala posao!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.08.2020

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio o odnosu sa majkom...

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Viktor Živojinović sa devojkom Sandrom

Viktor Živojinović, koji je u poslednje vreme bio u centru pažnje medija zbog toga što je na letovanje otišao sa devojkom Sandrom Miljaković i roditeljima Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, otkrio je kako su članovi njegove porodice prihvatili buduću snajku, pa je odmah odgovorio i na pitanje da li planira da sa njom stane na ludi kamen.

“Videćemo, o tom potom. Svakako ne možemo da planiramo svadbu zbog korone”, rekao je Viktor.

On tvrdi da njegova porodica za buduću snajku ima samo reči hvale i da su se svi zajedno odlično provodili u Monte Karlu.

RepublikaFoto: instagram.com/viktorernest
Viktor Živojinović

“Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo se, vozili stalno. Mami i tati je najviše prijao odmor”, izjavio je on za Blic.

Inače, Viktor i Sandra, koji su nedavno proslavili godišnjicu veze prekinuli su odmor zbog otvaranja njegovog novog lokala. Ipak, iako je on zadovoljan svojim poslovnim potezom, priznaje da njegova majka, Lepa Brena, nije bila najsrećnija zbog toga.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Lepa Brena

“Kao što su oni meni podrška, tako sam i ja njima. Roditelji nas podržavaju što se tiče toga, nije Brena bila za otvaranje restorana, ali ja to volim, prija mi ugostiteljski posao. Imam još projekata u planu”, kaže Viktor i naglašava da su prilikom otvaranja ispoštovane sve propisane mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

08.08.2020 21:39

Ne otvaraju se restorani u vreme korone.