(VIDEO) MAJA BEROVIĆ EKSLUZIVNO ZA REPUBLIKU O "INTIMI": Pevačica otkrila kako je sve počelo i zašto joj sreća povodom novog albuma nije potpuna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Maja Berović juče je premijerno predstavila svoj novi album "Intime" koji je njena publika željno isčekivala dve godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika

Poslednji Majin album "Seven" imao je mnogobrojne hitove a čini se da će ovaj sada "Intime" nadmašiti svaki predhodni. 

Nešto novo od Maje Berović, samih pesama, spotova, pa i saradnika upakovano je u jednu lepu "Bon Bon" priču kako kaže Berovićka. 

Pevačica je ekskluzivno za portal Republika.rs iznela svoje utiske povodom novog projekta ali i otkrila kako je sve počelo i zašto je baš u doba pandemije koronavirusom odlučila da izbaci album sa 10 novih pesama. 

- Ja sam na ovom albumu počela da radim prošle godine i moja publika je to jako čekala. Bio je planiran za prošli jul ali smo ga pomerili sada i zbog korone za avgust i mislim da je to jedini način da svojoj publici ulepšam ove dane. 

Kažu da tim koji dobija ne treba menjati ali Maja je odlučila da sada napravi presedan i da šansu mladim talentovanim ljudima. 

- Stari saradnici su i dalje tu ali sam dala šansu i novim mladim ljudima koji mnogo mogu da naprave, tako da je to ipak ona stara - nova Maja. Bila mi je želja i ideja da se sve bude tako slatko, bombastično i ono što sam ja odavno htela da uradim. Imali smo mogućnost da odemo do Nemačke u Candy muzej i to je ispalo fenomenalno. 

U rekordnom roku pesme Maje Berović dostigle su veliki broj pregleda i dosta pevačicinih fanova prati svaki njen korak putem društvenih mreža, ali ništa to nije ono pravo kao na koncertu kada estradni umetnik ima interakciju sa publikom, što trenutno nije moguće zbog virusa korona i mnogi nastupi su otkazani. 

RepublikaFoto: Dušan Petrović

- O tome da li je nešto dobro najviše govore koncerti i nastupi, džabe vam sva publika ovog sveta ako ne žele da vas čuju i vide uživo. Svakako je dobro imati preglede i lajkove na društvenim mrežama i sve to laska ali je najbitnije šta se dešava na koncertu. 

Maja se pohvalila da je dobila i pregršt podrške i čestitki od svojih kolega. 

- Znači mi kada me kolege podržavaju, svako od njih i svaka reč mi jako puno znači. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading