BORA NOKAUTIRAO PINKOVU ZVEZDU

Autor:

Zabava

26.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte za rok spektakl 15. novembra u Sava centru, na kom će Riblja čorba proslaviti 40 godina karijere, puštene su u prodaju. Kako vlada nezapamćeno interesovanje za ovaj jubilej, frontmen Bora Đorđević i članovi legendarne grupe spremaju se muzički, ali i fizički. Tako su ovih dana imali kondicionu pripremu u vidu boks-meča sa Pinkovom zvezdom Pavlom Dejanićem, što su iskoristili i kao kadrove spota za duetsku pesmu "Tamna strana medalje".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Karte za Čorbin spektakl puštene u prodaju

Slavni roker i mladi pevač su za potrebe pesme koju je Bora napisao ušli u ring i odmerili snage, a ko će iz njihovog okršaja izaći kao pobednik, ostaje da se vidi kada ovaj spot bude ugledao svetlost dana.

Đorđević: Pavla sam nokautirao, ali muzički, jer je pao s nogu kada je čuo novu pesmu

- Pavla sam nokautirao, ali muzički, jer je pao s nogu kada je čuo novu pesmu - kroz šalu je rekao Đorđević, koji se uveliko priprema za koncert 15. novembra u Sava centru, koji će, već sada je sigurno, pomeriti granice kada je muzika na ovim prostorima u pitanju.

- Repertoar moramo odabrati ranije jer se za sve prave novi aranžmani pošto će svaka pesma biti odsvirana isključivo na akustičnim instrumentima. Uskoro krećemo i sa probama, grupa će biti pojačana sa još nekoliko vrsnih umetnika, ali sve ću otkriti kad za to dođe vreme - poručio je Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading