Očajna majka besna na Sandru Obradović: Prvo je, zamalo, kolima ubila decu, a onda im je PRETILA!

Autor: Alo.rs

Zabava

06.08.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sandra Obradović

Sandra Obradović izazvala saobraćajnu nezgodu i umalo zgazila četiri deteta na pešakom prelazu na Novom Beogradu, a sada se oglasila majka jednog od mališana.

Ona tvrdi da je Sandra velikom brzinom uletela u krivinu, te da je decu spasila sekunda.

- Moje dete je bilo učesnik te saobraćajne nesreće. Četvoro dece je bilo na pešačkom prelazu kada je auto velikom brzinom uleteo u krivinu i bezmalo, grubo rečeno, pokosio svu decu. Da nije bilo betonskih stubića koji se vide na početku snimka koji ste objavili, a u koje je auto udario i preusmerio pravac svog kretanja, deca bi bila mrtva. Sekunda ih je spasila. Deca su bila, a i dalje su izbezumljena, prestrašena i očekuju da neko stane u njihovu zaštitu - između ostalog je rekla. 

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Sandra Obradović

 - Kao roditelji čija deca žive u urbanom okruženju, jedna od prvih stvari kojima smo ih naučili je da gledaju u semafor i prelaze ulicu isključivo kada je zeleno svetlo. Tome valjda semafori i služe u čitavom svetu od kada su izmišljeni i pušteni u promet (u Londonu 1868). Već skoro dva veka roditelji širom sveta uče decu kako se prelazi ulica. A čemu bi trebalo da učimo decu u gradovima u Srbiji 2020? Opstanku u ljudskoj džungli gde pravo prvenstva imaju nasilnici i njihovi promoteri - zapitala se majka jednog mališana. 

Majka jednog od mališana dalje tvrdi i da je Sandra pretila deci:

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Sandra Obradović

- U trenutku ovog nemilog saobraćajnog događaja deci je bilo upaljeno zeleno svetlo na semaforu a pomenutoj S. O. - CRVENO. Uletela je u krivinu velikom brzinom, skrenula ka deci koja su refleksivno poskočila korak unazad i popadala. Njen auto je najpre sravnio sa zemljom stubiće koji su bili tik uz dečije nožice i čiji su delovi poleteli ka deci. Nakon toga je auto S.O. promenio pravac ka parkiranim vozilima u koja se dotična konačno zakucala. Nakon svega toga je pretila deci koristeći se nasilnim govorom i tonom - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ćule

07.08.2020 12:15

Treba joj trajno oduzeti vozačku dozvolu. Ne čekati da nekoga ubije.

Odgovori 11 0