KOCKAREVA OPLELA PO STARLETI: Ana Korać snima pesme da bi joj skočila cena se*sa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić pitao je Andreanu Čekić da prokomentariše svoje prozivke na račun zadrugarki koje snimaju pesme i na ručun Ane Korać.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kija i Ana Korać

- Ne sve zadrugarke, samo neka vrsta... Ljudi koji nemaju talenat za muziku ne bi time trebalo da se bave. Imam potrebu da zaštitim kolege. Ja sam za to da se uvede muzička policija. Kija ima rezultate, dobro prenosi emociju kroz pesme. Mislim na Anu Korać, ona ne treba da peva - rekla je Andreana, pa dodala šta misli o Luni Đogani:

- Opet će narod da me mrzi, ali moram. Nisam hejter, ali želim da pričam realno, što se Lune tiče, ne mislim da treba da se bavi pevanjem, treba što pre da se povuče. Ne znači da treba ako su njeni u muzici. Moje dete možda ne bude talentovano sutra, pa ga ne bih podržala da snima pesme.

 Andreana: Luna Đogani pod hitno da prestane da peva

U priču se umešala i Kija, koja je sa Koraćevom u lošim odnosima još od kraja "Zadruge 1", kada je saznala da je njen bivši muž imao seks sa starletom.

- Andreana je htela da kaže da Ana ne snima te pesme zbog muzike, nego da bi tim stvarima sebi digla cenu za druge stvari kojima se bavi - rekla je Kockareva.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Korać: Andreana i Kija su frigidni mediokriteti

Ana Korać im nije ostala dužna, te se oglasila na instastoriju uz komentar:

- Zašto mene uvek komentarišu frigidni mediokriteti? - aludirajući na Kiju i Andreanu, uz slike morbidnih lutki i karikatura. Andreanina izjava nije prošla nezapaženo, te joj se podsmevala slikom Zemlje koja je okrugla.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
darko

06.08.2020 13:19

Kada je Ana učestvovala u Z1 čitao sam da je ona niskobudžetna sa najnižom cenom.