Džej i ja smo branili Anabelu od Gagija: Ivan Gavrilović potvrdio da je Đogani tukao svoju ženu!

Autor: Svetski radio

Zabava

03.08.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je svedok njihove tuče devedesetih!

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivan Gavrilović

Povodom aktuelne priče o nasilju u braku Gagija i Anabele, oglasio se i pevač Ivan Gavrilović koji je ekskluzivno u intervjuu za radio “Svetski”, otkrio šokantan detalj sa jednog nastupa s početka njihove karijere.

Naime, tada su se održavali veliki koncerti širom Srbije uključujući i Kosovo i Metohiju, a na jednom od tih su nastupali Ivan Gavrilović, Gagi i Anabela tadašnji Funky G, Dr Iggy, Džej Ramadanovski i mnogi.

- U jednom momentu, Gagi je udario Anabelu pred svima nama, mi smo svi skočili, međutim, ona se naljutila na njega i nije htela da izađe na binu. Morali su Gagiju da puste matricu pa je sam pevao ali ubrzo ga je publika izviždala - izjavio je Ivan za "Svetski radio".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Anabela

- Anabela ga nije ranije prijavila za nasilje jer tad nisu bile te sigurne kuće toliko bezbedne kao danas. Mislim, ne verujem da je on nju baš tako maltretirao kao što se priča - rekao je Ivan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading