SEĆATE LI SE PEVAČICE KOJA JE NA “FARMI” KRISTIJANU PRALA NOGE?! Niko nije imao pojma da je rasturila brak Snežani Savić, evo šta se desilo sa njom!

Autor:

Zabava

01.08.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Medenica svojevremeno je bila u centru skandala zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem, režiserom i bivšim mužem Snežane Savić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jasmina Medenica

Medenica, koja je glumila ženu čuvenog “Sekule”, je bila ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila “jabuka razdora” između slavne glumice i režisera.

- Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i sretan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali - otkrila je Jasmina Medenica u jednom intervjuu.

- Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina - branila se Medenica od ovih navoda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ljubav Jasmine Medenice i Dragoslava Lazića bila je velika, tvrdi ona, ali nije istrajala zbog strasti.

Inače, Snežana Savić i Dragoslav imaju kćerku, takođe glumicu – Anitu Lazić.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj. Sa njom u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Inače je Medenica bila i učesnica rijalitija "Farma".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading