Smrdlo, promovišeš bugarski melos! Milan žestoko napao Ženu od sultana

Autor: Irena Karić

Zabava

31.07.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, zbog istoimenog hita koji je u rekordnom roku osvojio publiku širom regiona susrela se sa žestokim verbalnim napadom Milana Stankovića, koji za njenu pojavu na srpskoj estradi nije imao nimalo pohvalne reči.

RepublikaFoto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

Novi estradni rat započet je kada se Stanković oglasio putem Tvitera i indirektno potkačio Tijanu, nazivajući je smrdlom koja promoviše bugarski melos, a narod koji voli ovaj stil muzike i napada ga nazvao je glupom marvom:

- Smrdle se promovišu tako što ja kao pljujem Ženu od sultana, a ja pričam kako nema novog talasa i kako nam je turski i bugarski melos u genima. WTF? Nego svaka šuša se*e! Ima da snimam vlogove i crtam vam neke stvari jer pola mojih reči ne kapira glupa marva - decidan je bio Milan u obraćanju, te dodao:

- Ako nastavite da izvrćete moje stavove i reči, slučajno ili namerno ili najčešće zato što ste glupi, pa ne razumete o čemu govorim, počeću stvarno da pljujem. Došlo je zadnje vreme anonimnih mediokriteta, a sa druge strane, svi se mi nešto trudimo da ne komentarišemo baš svako smeće.

 

Tijana: Sviđa mi se Milanov "Pablo"

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj

Kako bismo se uverili da li je Žena od sultana upućena u Milanove prozivke, kontaktirali smo sa njom da bi nam iznela mišljenje o stavovima estradnog kolege:

- Meni se njegova pesma "Pablo" sa Džalom i Bubom sviđa i gotivim ih sve troje i bez obzira na to što se lično ne poznajemo, nemam apsolutno ništa protiv njega. Maksimalno sam se posvetila karijeri i sav trud ću uložiti u novu pesmu i posao kojim se bavim.

Milan Stanković tokom cele karijere plasirao je mnogo moderniji zvuk i novitete u muzici, za koje, kako sam ističe, jesu ispred vremena u kojem se favorizuje folk na našim prostorima, a da nije naklonjen muzičkom stilu kojim se Tijana predstavlja publici, pokazao je od samog starta.

Za samo četiri nedelje pesma "Žena od sultana" beleži rekordnih 18 miliona pregleda, koji svakodnevno rastu, a veliki uspeh 21-godišnje "Zvezde Granda" je neosporan, bez obzira na to što pojedini predstavnici srpskog šou-biznisa ne preferiraju muzički stil zastupljen u Tijaninoj novoj pesmi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading