(VIDEO) Kakav Đani, ova naša pevačica je KRALJICA BAKŠIŠA: Ubija na tezgama, niko ne može da joj stane na crtu!

Autor: Blic

Zabava

29.07.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad ne biste pogodili!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Đani

Pevačica Živkica Miletić bila je popularna tokom 80-ih i 90-ih godina kada je harala estradnom scenom svojim popularnim hitovima. Jedne od njenih najpoznatijih pesama su "Pevaj kad srce plače", "Sve rane leči vreme", "Jedini" i uglavnom se pevaju na slavljima upriličenim povodom svadbi ili krštenja.

Ona je svoj poslednji album snimila 2000. godine i od tada se više ne pojavljuje na televiziji i u medijima. Ako se ponekad i tako nešto dogodi, u pitanju je velika retkost ili slučajnost.

 

 

 

No, to Živkicu nije omelo da zarađuje i da je mnoge kolege prozovu "kraljicom bakšiša". Iako Radiša Trajković Đani i Jana Todorović važe za pevače koji najviše novca pokupe na domaćim veseljima, Živkica je ipak uspela da ih pretekne.

Na jednom snimku se primeti kako Živkica za tri sekunde uzima više od 3.000 evra, tako što joj gosti lepe novčanice od 500 i 200 evra po telu, uglavnom čelu. Pevačica je neretko gost i na veseljima kod domaćih izvođača, a poslednji put se pojavila na krštenju sina Darka Lazića.

 

 

 

- Izabrao sam moju omiljenu pevačicu Živkicu Miletić koju najviše volim i poštujem - rekao je Lazić na dan krštenja sina Alekseja.

Nema šta, očigledno je da Živkica za krizu ne mora da brine, barem kada je u pitanju bakšiš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading