TEODORA I KIJA SU SPAVALE SA VUKOM: Olivera raskrinkala verenikove ljubavnice!

Autor: Milica Veljković

Zabava

28.07.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Konatar, verenica Vuk Moba, rešila je da gradskim pričama stane na put i konačno iznese istinu o bivšim devojkama svog dečka, koje ga, prema njenim tvrdnjama, blate po medijima i kriju da su bili intimni. Ona je otkrila da su Kija Kockar i Teodora Džehverović nakon samo jednog poljupca legle sa Vukom u krevet.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Olivera i Vuk

Kako je Konatarova rekla u lajv uključenju na Instagramu, vreme je da istina izađe na videlo, sa sve porukama i dokazima o aferama koje ima.

- Ne znam zašto smatrate da treba da me bude sramota zbog nečega što kažem, Vuk je moj verenik i sutra ću se udati za njega. Jednostavno, ako neko ustane i kaže nešto protiv Vuka i onda kaže: "Ne, ja nisam imala ništa sa Vukom i on je kreten", kao prvo i Kija i Teodora i Sandra menadžerka su spavale sa njim. One su bile Vukova kombinacija. Ako neko demantuje bilo kakvu vezu sa Vukom, ja sam čitala te poruke, znam istinu, znam ko je kad spavao sa njim i šta su radili - rekla je u Vukova verenica i dodala:

Moj verenik nije kreten i nikad nije pričao o tome, rekla je pevačeva verenica

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Moj verenik nije kreten i nikad nije pričao o tome. Onda su one počele da ga peckaju i da se izjašnjavaju vezano za odnos sa njim: "Nikad nisam bila sa Vukom, nikad ne bih bila sa njim". Draga, spavala si sa njim posle jednog poljupca i jedna i druga i treća. Neću da se izvinjavam zbog toga što kažem istinu. 

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Ne poštujem Teodoru jer je svakog momka prevarila

Konatarova se prisetila i veze koju je Teodora imala sa rijaliti-cimerom Anđelom Rankovićem, pa je žestoko prozvala da i njemu, kao i ostalim momcima, nije bila verna.

- Teodora je spavala sa Vukom i nula je od osobe. Ne podržavam i ne poštujem devojke koje varaju momke i zato je smatram nulom od osobe i žene. Smatram da je Anđelo bio iskren i da je voleo i da nema mrlju u toj vezi. Ona je svakog svog momka prevarila, bukvalno, svakog i zato je ne poštujem - zaključila je Vukova verenica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zz

29.07.2020 06:52

Jel to ona što se uvlačila Teodori i Kiji u dupe, pa dobila šut kartu pa se prebacila na pljuvanje?

Odgovori 47 1
BECHA

29.07.2020 09:05

То је она вереница што се осветила веренику спавајући са свима редом. Нудила се и онима који је нису питали. Освета је освета.

Odgovori 58 0
Filip

29.07.2020 13:19

A sa koliko stotina njih je Olivera spavala?

Odgovori 54 0
Max

30.07.2020 23:37

Pa nista novo nije rekla posto je to i sam Vuk izjavio

Odgovori 0 25