Dabovićka u suzama otkrila kroz kakav užas je prošla sa ocem svog deteta

Autor: Blic, Republika

Zabava

27.07.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnju sportistkinju Milicu Dabović život nije mazio, a ona je odlučila da sve kroz šta je prošla zapiše.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milica Dabović

Posebnu pažnju će posvetiti ocu svog deteta.

- V.R. je pet dana pred moj porođaj s njegovim detetom rekao da je istina sve što su novine pričale, da me je prevario. Rekao je da nije V.R., a moja sestra mu je našla ženu i dete i sve otkrila. Njegova supruga je tada rekla da je on Lj. H., da ima dijagnozu patološkog lažova i da je čovek koji je došao iz Sarajeva, a ne iz Beča i da tu živi kod svoje babe. Svašta mi se izdešavalo... Kako me je nasamario...Došao je kući sa ajpedom, kao poklonio Stefanu, pa uzeo i njega i moj telefon, promenio mi sve šifre, spojio moj telefon sa njegovim kompjuterom i napravio mi pakao od života. Ovo je samo mali deo svega što sam prošla u životu...- bivša košarkašica otkriva i da suzama leči dušu.

- Tu tek moj pakao počinje, ali onaj najvažniji detalj jeste kako je moj sin Stefan dobio ime. Plače mi se kad se setim, blam me je da ispričam. Kad god pišem, mnogo plačem, valjda tako čistim dušu. Razmišljam šta sam sebi dozvolila. Lj. je držao pola Beča, a čovek živi sa babom. I od žene se razveo i ta mu žena ne da da joj priđe. Najgore je što ima još takvih žena i želim da sprečim da se tim ženama ovako manipuliše. Stop prevarama i lažima, šta je ovo što se dešava? - pita se Milica dok tvrdi da je otac njenog deteta pokrao sve vredno što je u stanu imala.

 

- Sve one dugove što sam vratila i podigla se na noge, sve je propalo, Sve je pokrao. Sav novac i zlato, telefone, sve što je vredno u stanu on mi je ukrao. Našao je milion i jedan izgovor, i dalje imam poruke u kojima mi obećava da će vratiti. Vodio me je na kamp, tamo ukrao svu sportsku opremu, sokove iz magacina, odneo što su mi sponzori dali. Hvala bogu, sad će godinu dana kako se sa njim nisam srela. To je pakao - kaže i sa knedlom u grlu dodaje:

- Nisam imala da kupim Stefanu kolica, drugarice su ih kupile pet dana pred porođaj. A on je pet dana posle porođaja zvao da me vrati u stan nakon šetnje sa bebom pošto sam se autobusom vozala. Nikad mi ta kolica više nije vratio, ja ukapiram, čoveče on je prodao detetova kolica! Tri meseca kolica za dete nisam imala da ga vozim - zaključila je Milica Dabović.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading