(VIDEO) ŽENA OD SULTANA TRESE ESTRADU: Ono što je Tijana Em poručila ODUVAĆE sve pevače!

Autor: M.C.- Z.R.

Zabava

26.07.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica i zvezda Granda Tijana Milentijević, poznatija pod imenom Tijana Em progovorila je za Srpski telegraf o početku uspešne karijere, kao i o planovima u bliskoj budućnosti.

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj
Tijana Milentijević

Naime, ova atraktivna lepotica je trenutno najtraženija pevačica na našoj estradi.

Pomutila je um celom regionu svojom najnovijom numerom "Žena od sultana", u kojoj se bar svaka druga žena pronašla te su sve društvene mreže preplavljene popularnim refrenom, a storiji su prenatrpani izvedbama.

  Pesma je u samom vrhu trendinga na jutjub platformi, među najslušanijm numerama u zemlji, tim povodom pozvali smo Tijanu da nam ispriča svoje impresije povodom vrtoglavog uspeha kao i da li je očekivala da će napraviti ovoliki bum "Ženom od sultana".

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj

- Obzirom na ekipu sa kojom sarađujem očekivala jesam, ali baš ovoliki, da bude prvo pa muško. Ušli smo prvi dan u trending i već tri nedelje stojimo u top 5 što je veliki uspeh za mene s tim da sam ja nova i ljudima nepoznata. Stvarno sam presrećna, napravili smo veliki bum..

- Doživela sam da stojim na semaforu i čujem iz susednog automobila svoju pesmu, slušaju moju pesmu, prosto mi je bilo neprijatno..  Prolaze ulicom devojke i vidim da pevaju... sigurna sam da se baš sluša, pregledi sve govore, za tri nedelje  pesma ima 12.500.000 miliona- ushićena je bila mlada zvezda.

Detaljnije pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading