(FOTO) ISPLIVALA VRELA FOTKA ČLANICE HURRICANE I NJENOG DEČKA! Ona ga žestoko zaskočila, a njegova glava je tik pored.. PAŠĆE VAM VILICE!

Autor:

Zabava

25.07.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niste naddali!

RepublikaFoto: Promo foto

Poznato je da atraktivne pevačice sastava "Hurricane", Sanja, Ivana i Ksenija imaju jače polovine, ali uglavnom ne vole mnogo da pričaju o svom emotivnom životu. Ipak jedna od njih podelila je intimnu fotografiju sa svojim izabranikom i potpuno oduševila fanove.

Naime, Sanja Vučić već neko vreme uživa u ljubavi sa izabranikom čiji identitet krije od javnosti, međutim sada je rešila da podeli njihovu zajedničku fotografiju i svima stavi do znanja koliko joj je izabranik zgodan.

Ona je objavila sliku iz teretane na kojoj zajedno sa dečkom pokazuje mišiće i time jasno stavila do znanja da oboje vode zdrav život i redovno vežbaju. Sem što su mnogi primetili da je njen izabranik neopisivo zgodan, ni komplimenti na račun pevačicinog izgleda nisu izostali pa izgleda da je Sanja našla svoju idealnu polovinu.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prle

27.07.2020 12:33

To sto on radi nije vodjenje zdravog zivota.Covek je na steroidima.