VODITELJKA OTKRILA NOVI SIMPTOM: Ninu Radulović koronavirus POTPUNO IZOBLIČIO!

Autor:

Zabava

25.07.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović se sada uspešno oporavlja od korona virusa, a svi simptomi koje je imala polako nestaju. Ona se oglasila na svom Instagramu i odgovarala na pitanja pratioca koje je zanimalo kako se ona bori protiv ove bolesti, ali i kako je prepoznala simptome.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nina Radulović

Ono što je zanimljivo u Nininom slučaju, jeste da je jedan simptom koji skoro svi oboleli spominju, zapravo izostao. Mnogi navode da su izgubili i apetit i čulo ukusa, što se kod Nine nije dogodilo, čak naprotiv.

Ne smem da stanem na vagu, ugojila sam se. E da, jedino apetit nisam gubila nijednog sekunda, za ovih 18 dana iako ne osećam mirise - napisala je Nina i nastavila:

Foto: instagram.com/nina_radulovic_official

- Skidala sam masku samo da bih jela i pila, verovatno sam tad rukama dodirnula nešto što je bilo kontaminirano. Ipak, zagovaram nošenje maski stalno. I kad ozdravim, nastaviću da je nosim - napisala je Nina, a onda otkrila kako je prepoznala simptome:

Foto: instagram.com/nina_radulovic_official

- Mnogo sam se loše osećala, nisam mogla iz kreveta da se pomerim. Prijalo mi je da ležim u mraku, ali ni to nisam mogla od bolova i temperature i kašlja. Ličilo bi na neki grozan grip, da nema korone. Ali kada sam izgubila čulo mirisa stvar je postala jasna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading