SITUACIJA ALARMANTNA! Ana Nikolić hitno hospitalizovana, izgubila svest!

Autor: Kurir

Zabava

23.07.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ŠOK!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić navodno je nedavno završila na infuziji, ali ne zbog bolesti ili iscrpljenosti, već zbog prekomerne količine alkohola. Nije tajna da Ana konzumira alkohol.

Od momenta kada su Ani otkazani nastupi i nigde ne može da otputuje, dane provodi u svom stanu na Voždovcu.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, ona je nekoliko dana uzastopno konzumirala alkohol, zbog čega je njen organizam pretrpeo veliki stres, pa joj je u jednom momentu pozlilo.

Počela je da gubi svest i da otežano govori, jedva je uspela da pozove prijatelja koji je dojurio posle petnaestak minuta kod nje. Zatekao ju je na kauču u dnevnom boravku, ležala je i ponavljala da se ne oseća dobro.

Kako izvor blizak pevačici kaže, Nikolićeva je potom od druga tražila da je odvede kod lekara na jednu privatnu kliniku, gde inače redovno odlazi na kontrole. Bukvalno ju je izneo iz stana i smestio na zadnje sedište, a kada su došli u bolnicu, Ani su odmah priključili infuziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Inna

23.07.2020 22:12

gde u ovome svemu socijalna sluzba???Uzimaju decu majkama koje se bore kao lavice a alkoholicarki bez svesti i narkomanki ostave dete...gde tu pravda