(VIDEO) U domu Dragane Mirković je veliko slavlje: Pevačica podelila radosne vesti na Instagramu, čestitke pljušte!

Autor:

Zabava

23.07.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković nedavno je obradovala fanove fotografijama sa letovanja. Dragana je nedavno odmarala sa suprugom Tonijem u Monaku, gde se srela i sa Lepom Brenom. Zajedno su se fotografisale i usrećile fanove.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković nedavno je obradovala fanove fotografijama sa letovanja. Dragana je nedavno odmarala sa suprugom Tonijem u Monaku, gde se srela i sa Lepom Brenom. Zajedno su se fotografisale i usrećile fanove.

Dragana je na samom vrhuncu karijere otkrila da će kada bude imala porodicu, karijeru stavitu u drugi plan, jer joj je porodica prioritet. Imala je sreću da stupi u veoma srećan brak, a nakon toga svaki profesionalni uspeh za nju je samo još jedan ukras u svakodnevnom životu.

Pevačica se na Instagramu pohvalila i da je dobila nagradu poznate medijske kuće.

- Plaketa " Najslušanija pevačica". Nagrada od strane medijske kuće "TopMedia", zajedno sa radio stanicom "Cool", emisijom "Sve po spisku sa Škundrićem" i naravno slušaocima - napisala je pevalica u opisu videa u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading