(FOTO) PRETI DA SE IŠARA CEO: Veljko Ražnatović odlučio da istetovira cele grudi, OGROMAN LIK ovog ratnika biće pored tetkinog imena!

Autor:

Zabava

21.07.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Veljko Ražnatović među brojnim tetovažama kraj srca nosi ime svoje tetke Lidije, ali izgleda da mladi bokser ima još nešto u planu.

RepublikaFoto: instagram.com/vexraz96
Veljko Ražnatović

Ovu nije imao pošto mu se rodio sin, a kako je tetovaže na grudima lako sakriti odećom - za ovu je malo ko znao dok nije dobila makar neki oblik, a on se za Instagram usnimio baz majice. 

Po svemu sudeći, ona još uvek nije gotova, a Cecin sin zasigurno će otkriti o kome je reč pošto slika bude kompletna. Ražnatović je očito rešio cele grudi da prekrije tetovažama. I ne čudi, iz razloga što tetkino ime svakako nije jedina koju ima na telu. 

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic

Naime, na ruci je svojevremeno "ispisao" dva datuma rođenja i poruku na engleskom jeziku - desna podlaktica je u pitanju, a "krije" posvetu za dve osobe. Jedna je njegova sestra Anastasija, a druga bivša devojka Maša. Za ovu tetovažu nije poznato da li ju je prepravio pošto su stavili tačku na svoju ljubav.

Ispod grba "Tigrova", Veljko ima i Gavrila Principa. Na stomaku ima ispisan tekst "Poslednje straže".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milica

21.07.2020 17:30

Tako si lep mlad covek,zasto unistavas tvoje lepo telo,kad si vernik ne treba se sarati!?