JESTE, TAČNO JE! Oglasila se poznata starleta nakon vesti da je kriva za razvod braka Anđelke i Darija: OTKRILA SVE DETALJE PREVARE! BIĆETE U NEVERICI!

Autor:

Zabava

21.07.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve detalje!

RepublikaFoto: Promo foto
Anđelka Prpić

Nakon vesti da se glumica Anđelka Prpić i njen suprug Dario razvode nakon devet godina braka, u medijima su se poslednjih dana pojavili i navodi da je za to kriva starleta Ava Karabatić, koja se sada tim povodom i oglasila.

Naime, šuška se da je Ava Karabatić navodno jedan od razloga koji su doveli do kraha braka Anđelke i Darija, i da je, navodno, starleta sa beogradskim ugostiteljem imala aferu.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. godine - kazala je ovim povodom kratko Ava Karabatić.

RepublikaFoto: instagram.com/ava_karabatic_official
Ava Karabatić

Ni Anđelka ni Dario za sada se nisu oglašavali ovim povodom, a postavlja se pitanje da li starleta govori istinu.

Ava Karabatić je tokom prethodnih godina bila čest gost restorana u centru Beograda čiji je suvlasnik Dario Prpić. Budući da je stanovala preko puta pomenutog objekta, gotovo svakog dana je posećivala ovaj restoran.

Podsetimo, Anđelka i Dario u braku su bili devet godina i imaju sina Jakšu.

Glumica i ugostitelj odlučili su da naslednik bude sedam dana kod nje, sedam kod njega. Ona je nastavila da živi u nekretnini koju su zajedno kupili i hteli da izdaju, a on je ostao u stanu na Zvezdari

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskrs ❤️

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Apr 28, 2019 at 6:39am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

21.07.2020 12:34

Ovi kao da se hvale i diče bračnom prevarom. Prilika za kadar.