"ULETIM I POKRADEM PO DVA, TRI...": Katarina Grujić priznala da je KRŠILA ZAKON, nećete verovati šta je "dizala"!

Autor: Espreso, Republika

Zabava

20.07.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić prisetila se detinjstva pa otkrila kako je dosta vremena provodila kod bake i dede, van prestonice.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

Kao gošća emisije "Premijera-vikend specijal" Katarina je posetila Mionicu, te se prisetila svega onoga što je upamtila iz detinjstva.

- Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. Tamo ima puno livada... ja sam uletela u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza - pričala je ona, pa je zatim progovorila i o svojoj porodici, koja je za nju svetinja.

- Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše... Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju... Danas sam to što jesam zahvaljujući njima - zaključila je Katarina Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading