(ŠOK FOTO) Nekada najbogatija pevačica na estradi, MEGAPOPULARNA, danas u kandžama anoreksije! Pogledajte šta je ostalo od nje, REBRA JOJ POISPADALA SKROZ!

Autor:

Zabava

19.07.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PRETUŽNO!

RepublikaFoto: pixabay.com

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić ponovo je šokirala javnost svojim izgledom. Naime, ona je objavili fotografiju u kupaćem kostimu u kome se vidi da je toliko smršala da joj se čak rebra ocrtavaju, kao i svaka kost na telu. Prema nekim mišljenjima, Dunja je upala u kanže anoreksije.

Foto: Instagram/printscreen

 

RepublikaFoto: instagram.com/ddunia_
Dunja Ilić

Naime, kada je Dunja Ilić objavila fotografiju u kupaćem sa plaže, mnogi su primetili da je smršala mnogo, te nema ni sličnosti sa onom devojkom sa početka karijere kada je žarila i palila javnom scenom.

Podsetimo, posle burnih ljubavnih brodoloma, pokušaja samoubistva i smrti oca, Dunja se odselila u Gruziju i sada radi kao tarot tumač. Nekada je ipak, sve bilo drugačije i bila je veoma bogata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading