(VIDEO) LUNA UHVAĆENA U PREVARI: Mislila je da prošla neopaženo, ALI...

Autor: informer, Republika

Zabava

16.07.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je napustila "Zadrugu" 10 dana pre ostalih zadrugara. Đoganijeva je svoje slobodno vreme provodila sa porodicom, psom, ali i sa jednom nepoznatom devojkom sa kojom je išla u restoran brze hrane i u šoping, a sve ovo je usnimila ekipa emisije "Paparaco lov".

RepublikaFoto: printscreen/e-stock
Uhvaćena u prekršaju: Luna Đogani

Đoganijeva se takođe sastala i sa javnosti nepoznatim muškarcem, sa kojim je takođe obavila kupovinu, nakon čega ju je on odvezao u stan.

Ekipa ove emisije je uspela da usnimi i auspuh na Luninim starim kolima, koji je bio u stanju raspadanja. Međutim, Đoganijeva je pre superfinale pazarila novi BMW, sa kojim je išla da dočeka svog dečka.

 

 

Kada je Miljković napustio "Zadrugu" on je seo u svoj automobil koji ga je mesecima čekao na parkingu ispred luksuznog imanja u Šimanovcima, gde mu je čak i registracija istekla. Međutim, Marku to nije bio problem, te je vozio neregistovan automobil.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION

 

Kada su se sledećeg dana njih dvoje vozali, jedno za drugim, svako u svom automobilu, Luna bez prednjih tablica, a Miljković bez registracije, naišli su na problem. Policija je uočila ovaj saobraćajni propust, pratila ih, a onda i zaustavila.

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente, a posle obavljenog telefonskog poziva policajac je odustao od namere da im piše kaznu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading