Sandra Afrika raspisala oglas! Pevačica traži DEČKA, ovo su uslovi koje onaj pravi mora da ispuni

Autor: Hit Informer

Zabava

15.07.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja ima najlepšu guzu na estradi, kaže da je kod suprotnog pola prvo privuče izgled, ali ako nema hemije - džabe sve!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sandra Afrika

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja je nedavno debitovala kao glumica u hit predstavi "Ko ti trese trešnjicu", odgovarala je na pitanja čitalaca lista "Hit Informer", a njih je, kao i uvek kad je ova zgodna crnka u pitanju, mnogo toga zanimalo. 

Žena za koju kažu da ima najlepšu guzu na estradi, otkrila je mnogo toga o sebi, između ostalog, i to da želi što pre da se uda i da zasnuje porodicu. 

- Obožavam decu! moja sestra ima dve kćerkice i kad god provodim vreme sa njima, proradi mi majčinski instnkt. Trenutno sam solo, ali se nadam da ću uskoro da pronađem muškarca sa kojim ću poželeti brak i decu. To je važan korak u životu i sa tim ne treba žuriti. Sve dođe u svoje vreme - izjavila je ona. 

Na pitanje koja je  najveća laž koju je čula o sebi, pevačica kaže da su to one priče da se na estradi probijala zahvaljući "sponzorima". 

Foto: instagram.com/sandraafrika

- Sama sam se borila da dođem na mesto na kom sam danas. Samo sam ja znala kako mi je kad sam pevala tri dana zaredom i spavala po dva sata noću. Nije lako, ali se trud isplatio. Sve što danas imam, stekla sam jer sam bila uporna i vredna. Odricala sam se svega i svačega, ali sam mnogo i ulagala. Nikad nisam pozajmljivala novac i nikad nikome nisam ostala dužna - kaže ona. 

Kad su je pitali šta je najpre privuče kod osobe suprotnog pola, Sandra je priznala da je to fizički izgled, ali i još nešto. 

"Volim muškarce sa stilom. Ali, ako nema hemije, džaba savršeno telo i lice."

Ali, veoma je svesna svog savršenog tela i kaže da je na sebi imala samo jednu estetsku intervenciju. 

"Operisala sam grudi pre šest godina, ali to je sve. Stavila sam silikone. Nisu tačne priče da sam operisala nos i jagodice. Na mom licu sve je delo majke prirode!"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading