RIZIČNA TRUDNOĆA: Nataša Bekvalac otkazala sve nastupe!

Autor: J. V.

Zabava

23.10.2017

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac Lazukić otkazala je sve nastupe jer joj je lekar rekao da do kraja trudnoće mora strogo da miruje.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac Lazukić

Prilikom boravka u Beču, pevačica je posetila svog ginekologa koji joj je savetovao da se povuče sa scene jer uslovi po klubovima u kojima nastupa i česta putovanja nisu dobri za trudnicu.

- Bekvalčeva, koja je u petom mesecu trudnoće, nekoliko dana je boravila u austrijskoj prestonici gde je imala zakazanu kontrolu na jednoj klinici. Doktor koji joj vodi trudnoću od početka savetovao je mirovanje, a sada je u vezi s tim bio izričit. Zahtevao je da prestane da radi. Nataša ima 37 godina, vodi se kao starija trudnica i treba da povede više računa nego kada je pre 11 godina bila trudna s Hanom. Savetovao joj je da se što zdravije hrani - otkriva izvor i dodaje da je Novosađanki lekar zamerio što nije izbacila alkohol i cigarete.

Nataša je poslušala svog lekara i do porođaja više neće nastupati. Ona je za svoj poslednji nastup izabrala Beograd, a samo dan ranije pevala je u Beču. Da odlazi na trudničko bolovanje, fanove je obavestila preko svog Instagram profila.

 

 

Vidimo se veceras u Beču,klub Box,sutra,moj posledji nastup za ovu godinu u BEOGRADU?...klub GOTIK❤...Cekam vas?

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 20. Окт 2017. у 5:40 PDT

 

Nataša i Luka Lazukić nedavno su se dogovorili da porođaj koji pevačicu očekuje u martu 2018. godine bude upravo u Beču jer se tamo nalazi tim lekara koji brine o njenoj trudnoći. Ako sve bude bilo kao što je planirano, pevačica će se poroditi carskim rezom uz epidural, što znači da će biti svesna kada njena beba bude dolazila na svet. Lazukić će takođe biti s njom i snimaće porođaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading