Bor Lalević sahranjen uz baklje i i pesme crveno-belih: Pevači se oprostili od omiljenog menadžera, snimak na Instagrama rasplakao mnoge

Autor:

Zabava

14.07.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bor Lalević, menadžer Leksington benda, preminuo je od posledica koronavirusa. Inače, bio je jedan od uspešnijin estradnih menadžera - godinama je sarađivao sa pevačem Acom Pejovicem, a zajedno sa kumom Markom Maksimovicem organizovao je brojne koncerte.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Bor Lalević

Brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega i putem društvenih mreža, a okupljeni na sahrani njemu u čast pevali su čuvenu navijačku pesmu crveno-belih, što je Saša Matić objavio na svom profilu.

"Poslednji pozdrav bratu i najboljem saradniku... Zauvek ćeš živeti u nama", poručio je pevač, pa pokrenuo lavinu komentara.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sahrana Bora Lalevića

Snimak baklji i pesme crveno-belih objavili su i članovi grupe OK bend, a snimak je ostavio jak utisak na one koji su ga pogledali, sudeći po komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading