POLUDELA! Džehverovićkin dečko lajkovao Heleni slike: Teodora i Topalkova ćerka u ratu zbog košarkaša!

Autor:

Zabava

15.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Helena Topalović zaratile su zbog košarkaša Nina Čelebića, sa kojim pevačica uživa u vezi.

Foto: instagram.com/printscreen
Teodora Džehverović

Naime, problem među dojučerašnjim drugaricama nastao je zbog toga što je Teodora primetila da Nino ostavlja lajkove ispod Heleninih slika.

- Teodora i Helena su bile dobre, ostavljale su jedna drugoj komentare i lajkovale slike, ali je Teodora okrenula ploču kada je videla da i njen dečko isto lajkuje Helenine slike. Tada je krenula da govori za nju da je seljanka koja nema ukusa. Namerno je blatila pred dečkom da bi je diskreditovala. Međutim, to je došlo do Helene, koja je bila zatečena. Odlučila je da ne reaguje, nego je samo prestala da lajkuje Teodorine fotografije - navodi dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Helena Topalović

Kako dalje saznajemo, upravo zbog ovih lajkova Teodora i Nino često ulaze u konflikte. Ona mu zamera što često vidi da lajkuje fotografije razgolićenih devojaka, što smatra neprimerenim. Džehverovićki najviše smeta što time diskredituje nju, koja je javna ličnost i koja je pod budnim okom medija.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Teodoru, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. S druge strane, Helena nam se javila, ali kada je čula o čemu se radi, bila je izuzetno kratka.

- Ne bih ništa da komentarišem - rekla je Topalkova ćerka.

Podsećanja radi, Teodora je pre nekoliko dana objavila prvu fotografiju sa novim dečkom Ninom Čelebićem, s kojim je u emotivnom odnosu nekoliko meseci.

RepublikaFoto: instagram.com/djordjedjokovicfan
Uz košarkaša prebolela Đokovića

Teodora je bila u kratkoj romansi sa najmlađim bratom Novaka Đokovića Đorđem.

Počeli su da se zabavljaju odmah nakon što je pevačica ostavila Anđela Rankovića.

Međutim, očigledno nisu bili jedno za drugo, pa je Džehverovićka brzo našla utehu u košarkašu.

Nino ostavlja i komentare

Da Nino ne haje za Teodorine zamerke, govori i činjenica da gotovo svakoj devojci u kupaćem čiju sliku vidi na društvenim mrežama ne samo da lajkuje fotografiju već ostavlja i komentar.

Tako je jednoj devojci koja je objavila fotografiju kraj bazena ostavio komentar: "Bomba", čime je aludirao na njen izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading