Bekuta zapalila Sava centar!

Autor:

Zabava

23.10.2017

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta sinoć je održala drugi po redu solistički koncert u Centru "Sava", a već uz prve taktove megahita "Zavoleh te" publika je ustala na noge i horski pevala zajedno sa njom.

RepublikaFoto: e-stock
Uz pesmu "Brojanica" pozdravila je direktora "Granda"

Sledeća pesma "Ja nisam rođena" izazvala je pravu euforiju ženskog dela publike.

- Hvala vam svima što ste došli, puno mi je srce - obratila se Ana publici, a onda je nastavila da ređa svoje najveće hitove.

Bekuta je ovoga puta napravila promene u orkestru, pa je umesto Aleksandra Sofronijevića svirao orktestar Milana Rosića.

- Aca je imao zakazane termine i žao mi je što nije ovde, ali novi orkestar sam uigrala do savršenstva - rekla je Bekuta.

RepublikaFoto: e-stock

"Ana, ne budi tetkasta"

Jelena Karleuša se pojavila zakopčana do grla, ali je i tako obučena privukla najviše pažnje. 

- Rekla sam Ani da ne sme da bude tetkasta, nego seksi. Godine ne smeju da određuju da posle četrdesete treba da se oblači kao tetka - rekla je JK.

Pesmu "Godinama" posvetila je specijalno Mariji Šerifović, dok je Jeleni Karleuši posvetila pesmu "Bekrija".

Među poznatim facama videli smo Jelenu Karleušu, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, Aleksandru Kovač, Snežanu Đurišić, Mariju Šerifović

RepublikaFoto: e-stock

Smršala zbog koncerta

Izabranik njenog srca Milutin Mrkonjić bodrio ju je iz prvog reda. Uz sjajnu muziku i goste na sceni, držala je atmosferu na nivou gotovo tri sata.

Uz pesmu "Brojanica" pozdravila je direktora "Granda", koji je upravo kompozitor ovog megahita. Ana je imala nekoliko raskošnih kreacija i istakla je da je specijalno zbog koncerta skinula nekoliko kilograma.

RepublikaFoto: e-stock

Gošće koncerta bile su zvezde "Granda" Milica Pavlović, Milica Todorović i Kristina Denić. One su otpevale po jednu svoju i jednu pesmu po izboru Ane Bekute i zapalile masu u sali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading