Baka Prase izgubio 53.000 evra od sponzora! Glavni saradnik ga otkačio zbog skandala

Autor: Milica Veljković

Zabava

13.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase, po svemu sudeći, izgubio je skoro polovinu mesečne zarade zbog afere sa maloletnicom, koja je odjeknula u javnosti i oštro osuđena od medija, društva, fanova, internet korisnika i svih ljudi koji danima apeluju da se influenser koji zarađuje manipulišući decom hitno mora zaustaviti i kazniti. Naime, kompanija "Asus", koja je bila glavni sponzor jutjuberu, povukla je svaki vid saradnje i nedvosmisleno se ogradila od stavova i dela Bogdana Ilića, a kako ekskluzivo Srpski telegraf saznaje, radilo se o angažovanju koje je Baki mesečno obezbeđivalo 13.000 evra.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Ovim putem želeli bismo da obavestimo javnost da smo prekinuli svaki vid poslovne saradnje sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, nakon što su brojni mediji u Srbiji objavili informaciju o njegovim nedozvoljenim radnjama sa maloletnim licem ženskog pola. S obzirom na to da predstavništvo ASUS ima dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja u Republici Srbiji i brojne zadovoljne klijente koji nam ukazuju poverenje, smatramo neopravdanim da dalje pružamo poslovnu podršku Bogdanu Iliću, te se ovim putem ograđujemo od svakog akta preduzetog od našeg doskorašnjeg saradnika u sferi njegovog privatnog života, te se izvinjavamo ako smo svojom podrškom nekoga uvredili i naglašavamo da ni na koji način ne podržavamo njegove stavove i dela - navodi se u saopštenju kompanije "Asus".

Prema postojećim podacima, od reklama i sponzorstva za mobilne telefone, lap topove, računare i sokove, kao i Jutjub marketinga Baka je mesečno zarađivao oko 40.000 evra, a ako tome dodamo i pomenutih 13.000 evra, influenser je trenutno u gubitku od 53.000 evra. Kako je sam najavio, firme koje ga plaćaju su masovno počele da mu otkazuju ugovore, a u samo nekoliko dana prekinuo je saradnju sa tri najveća sponzora. Ono što je sada izvesno, a odnosi se na podatke iz juna meseca ove godine, basnoslovna suma od 115.000 evra koju je Bogdan svakog meseca dobijao na računu skoro je prepolovljena.

Iako kivan što je izgubio novac, pokušavajući da svali krivicu na maloletnicu i pokušavajući da opravda sebe, Baka je i javno priznao da je imao nedozvoljene radnje:

- Spavam s devojkama od 18 do 38 godina jer mi se može. Muško sam, želim sad da se iživim, pa kad nađem pravu, da se smirim. Neću da se pravdam zbog toga što uživam. Kupamo se, blejimo, ja sam ubeđen da je ona 2002. godište. Ja je odvedem gore, imamo seks, završim i to je to. Ova druga je bila u bazenu. One su me smarale da se slikamo, ja nisam želeo. Blejali smo privatno, želeo sam malo privatnosti. Ne želim da govorim s kime spavam.

Baka u spotu snimao seks sa babom

Bogdan Ilić snimio je pesmu "Lična", aludirajući na ličnu kartu koju je najavio da će od sada tražiti maloletnicama, pošto, kako kaže, ne može lako da im proceni godine jer izgledaju starije. Međutim, nije samo to ono što je zaprepastilo javnost već scene seksa sa starijom gospođom. Oni se kupaju u bazenu pored golišavih devojaka, a u sledećem kadru vodi baku u tuš-kabinu, gde imaju intimne odnose.

Podsetimo, Prase je celokupnu imperiju napravio snimajući klipove i obraćajući se deci, a nije slutio da će mu upravo ta deca i doći glave. Kao 22-godišnjak postao je idol među tinejdžerima, ali i vrlo popularan među devojčicama. Devojci koja je njegove prepiske sa maloletnicama objavila u javnosti i obelodanila da je devojčicu od 14 godina zvao u svoj stan, tražeći joj gole slike, ubeđujući je da to nikome neće reći, najavio je tužbu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading