DŽEJ ZAPEVAO NAKON OPERACIJE SRCA!

Zabava

23.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Džej Ramadanovski nedavno je podvrgnut ozbiljnoj operaciji srca, tokom koje je urađena intervencija na srčanim zaliscima. Čim je stao na noge, pevač se vratio svojoj najvećoj ljubavi - muzici, te zapevao u subotu uveče na afterpartiju, posle koncerta Ane Bekute.

RepublikaFoto: printscreen/radasam
Latio se mikrofona: Džej

Naime, kako je Srpski telegraf ekskluzivno pisao, Džej je zbog otežanog disanja i srčanih problema odlučio da zakaže pregled na klinici u Beču, gde se podvrgao i hirurškoj intervenciji kada su mu operisali srčane zaliske.

Uz Ramadanovskog su tokom operacije i oporavka sve vreme bile ćerke, koje su mu u austrijskoj prestonici bile najveća podrška. Da je zahtev prošao odlično i da se pevač dobro oseća, pokazao je kada je iznenadio mnoge i pojavio se na Bekutinoj žurki posle koncerta.

Folker nije došao samo kao gost, pa se Ani u čast latio mikrofona i sve prisutne uveseljavao svojim pesmama. Pored njega zapevala je i pevačica Dušica Grabović, a i Bekuta, koja se očigledno nije umorila od koncerta koji je održala pred punim Sava centrom.

Inače, Ana je koncertom proslavila tri decenije uspešne karijere, a nastup je započela velikim hitom "Zavoleh te", kojim je punu salu odmah podigla na noge. Nakon toga nizali su se brojni hitovi koje je publika pevala uglas sa pevačicom.

U Bekutinim pesmama uživali su Anin emotivni partner Milutin Mrkonjić, Branko Ružić, koji je na koncert došao sa suprugom Anom, supruga Ivice Dačića Sanja sa sinom, Mira Škorić, Milica Todorović, koja se pridružila Ani na bini i otpevala dve pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading