(JEZIVI FOTO) ZGROZIĆETE SE kad vidite Severinu pre plastičnih operacija: Orlovski nos, izdeformisana vilica, neočupane obrve! Užas!

Autor:

Zabava

11.07.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala plastičaru!

RepublikaFoto: Youtube.com/Severina
Severina

Poznato je da naše pevačice, i uopšte estradne ličnosti, veoma vode brigu o svom izgledu. Pevačice, glumice, starlete i ostale, često se podvrgavaju plastičnim operacijama i estetskim zahvatima. Kako je to postao normalan deo današnjice, malo je onih koje nemaju na svom licu ili telu ni jedan estetski zahvat. Ipak, dok su se neke naše javne ličnosti sa istim uništile, druge su doprinele svom izgledu, i one su daleko lepše nego na početku svoje karijere, kada su bile potpuno prirodne.

Ona koja definitivno pripada drugoj grupi, jeste hrvatska pevačica i regionalna pop zvezda Severina Kojić, čije fotografije iz mlađih dana većina nije imala prilike da vidi. Iako pevačica danas važi za lepoticu, ona se, kako se čini, podvrgla velikom broju estetskih intervencija.

Ono što se može primetiti jeste da je pevačica operisala nos, promenila obrve, vilicu, bradu, zategla lice, i primenila ko zna još koje sitne trikove kako bi se ulepšala. U tome joj je definitivno pošlo za rukom!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pre operacija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daiko

11.07.2020 16:37

Napravila je grimasu na slici, šta je tu deformisano?