Javite gde je, pa da je PREBIJEMO: Baka Prase nakon optužbi za pedofiliju ponovo šokira!

Autor:

Zabava

09.07.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ponovo je šokirao javnost novim klipom koji je objavio na Instagram storiju, gde je pokazao kako mu je nepoznata osoba gađala automobil jajima, zbog čega je najavio da će "slomiti" glavu onome ko je to počinio.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

Naime, on je zapretio da će naći osobu koja mu bacila jaja u automobil, te je zatražio od svojih fanova da mu pomognu u tome.

- Evo trenutno snimamo spot i kao što vidite, neko je uzeo i napravio se pametan i bacio jaja u kola. Sad brišemo, vozimo auto na pranje, a taj ko je bacio, javno proglašavam lov na tu osobu da mu slomimo glavu. Ako znate ko je, verovatno se taj neko već pohvalio, pošaljite mi ko je, da ga nađemo da ga isprebijamo - rekao je Baka Prase u svom obraćanju.

Foto: instagram.com/printscreen
Baka Prasetu uništili automobil

Podsetimo, Bogdan je nedavno optužen za pedofiliju nakon što je u jednom od svojih video klipova prznao da je spavao sa maloletnom devojčicom, za koju navodno nije znao da ima 16 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading