Neodgovorna: Severina ide sa sinom na plaže i nastupa uveče uprkos koronavirusom!

Autor:

Zabava

09.07.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković odlučila je da održi koncert u Splitu, uprkos pandemiji koronvirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

Severina se tokom intrevjua za "Radio Dalmacija" čak šalila na račun pandemije, te je nazvala sebe "Superwoman", jer se drznula da u ovom teškom periodu održi nastup.

Severina im je u razgovoru otkrila gde ide na odmor. Sa sinom i društvom, hvali se, putovala je po otocima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

- Sin je proplivao s tri godine, sad već roni. On je mali Spider-Man, ja sam mama Spider-Man. Malo šetamo po otocima, malo se zezam s ježevima, a ja sam Superwoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on bi pitao zašto to nosim. Onda sam ja rekla da sam ja Superwoman, kao ovi iz crtanog, idem spasavati svet - rekla je Seve.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Severina

Nije spomenula da je dečak, prema važećoj privremenoj sudskoj meri i dogovoru roditelja od 24. juna do 1. jula trebao provesti deo školskih praznika sa ocem Milanom Popovićem.

Severina se kako prenose hrvatski mediji, pravdala kako nije predala dijete prema dogovoru jer se boji zaraze koronavirusom.

Popović je protiv nje podneo krivičnu prijavu splitskoj policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading