Darko Lazić otvoreno o perverzijama: Imao sam grupnjak sa dve devojke i muškarcem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić gostovao je u emisiji "Amidži šou", gde je javnost šokirao priznanjem da je delio postelju sa tri osobe.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Darko Lazić

Lazić je priznao da je radio svašta u mladosti, kao i da mu perverzije nisu strane, a onda je iskreno rekao da je imao grupni seks.

- Svi znaju da sam ja lud, priznaću i neću više da dolazim u emisiju ako mi postavljaš ovakva pitanja (smeh). Delio sam postelju sa dve devojke i jednim muškarcem. Ali je bilo upaljeno svetlo i sve se znalo - rekao je Lazić i izazvao reakciju ostalih gostiju u studiju, a kada je shvatio da su mediji već počeli da prenose njegovo priznanje, rešio je da pojasni.

- Volim perverzije, šta ću, uvek sam bio lud. Barem sam iskren, za razliku od svih onih likova koji se prave normalni. Imao sam i gorih akcija od grupnjaka, pio sam mnogo, ali to je sad iza mene, ja imam ženu anđela i zlatnu decu - objasnio je Darko.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić

Darko je uvek naglašavao da voli da eksperimentiše i da je perverzan.

- Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale. E sad, šta je za koga normalno... Živeo sam punim gasom, nisam gledao gde sam i s kim sam. Nekad se danima nisam treznio. Bilo je tu svega i svačega. Devojaka najviše - rekao je pevač, koji ne krije da je imao mnogo partnerki.

- Bilo je nekad i po nekoliko devojaka na noć, više nisam znao sa kojom sam u WC, a sa kojom u sobi završio. Ali mislim da je sve to normalno da čovek tako sazri i kada prođe tu fazu posveti se porodici.

Za njega seks nije nikakav tabu, te ne krije ni koliko puta dnevno sa svojom verenicom Marinom Gagić ima odnos, kao i da joj nije neveran jer pored nje ima sve.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

- Imam seks tri puta dnevno. Ona mi pruža sve što mi je potrebno, tako da nema potrebe da šaram. Zaista imam anđela pored sebe. Marina je divna osoba i odlična majka našem detetu. Kao i u svakom odnosu, i nama se desi da se ponekad posvađamo, ali je reč o takvim sitnicama da nisu vredne pomena. To su slatke svađe koje se još slađe završe - rekao je pevač, a na pitanje kako se to završavaju, on je rekao:

- Pa do sada vam je to jasno, seksom (smeh) - zaključio je Darko.

Lazić je u emisiji imao još jedno škakljivo pitanje - šta ga je najviše nerviralo kod bivše supruge Ane Sević, ali nije smeo da odgovori. Zbog toga je uzeo bombonu, koja ima ukus hrane za ribe.

Inače, folker je šokirao javnost priznanjem da sa suprugom redovno isprobava seks-igračke.

- Išao sam u seks-šop i kupio ljuljašku, koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma - rekao je nedavno Lazić za medije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna: Pila sam do sedme godine mleko iz flašice

Luna Đogani takođe je bila gost u "Amidžiju", a nasmejala je sve u studiju priznanjem da je veoma dugo pila mleko iz flašice.

- Mnogo sam bila vezana za svoju flašicu, nije mama mogla da je odvoji od mene. Molila sam je: "Mama, daj mi flašicu." Ona kaže: "Pa ne može, Lunči, imaš sedam godina." Ja onda počnem da plačem i ona mora da mi da. Eto, odmalena nisam bila normalna. Možda je to opravdanje za moje ponašanje i sve što pogrešno radim.

RepublikaFoto: Printscreen
Kaća: Kija će biti veća zvezda od Lune

Katarina Živković je tokom emisije davala veoma iskrene odgovore, a tako je bilo i kada ju je voditelj pitao ko ima veću šansu da postane zvezda - Luna Đogani ili Kija Kockar. Bez mnogo razmišljanja odgovorila je: "Kija." Nakon toga je drugarici je poručila:

- Kija, 50 evrića, dogovorile smo se. Ipak se ne radi. Dok se pevačica smejala, Luna ju je prostrelila pogledom.

Živkovićeva: Psihopata me zove sa skrivenog broja

U toku emisije Katarina je nervozno gledala u telefon i ignorisala brojne pozive koji su joj pristizali jedan za drugim. U jednom trenutku odlučila je da objasni o čemu se radi, te otkrila da je jedna osoba uznemirava stalno.

- Evo, javno da zamolim psihopatu da prestane da me zove sa skrivenog broja, sve vreme me zove. Znam ko je, tako da nek prestane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading