Milica svima objasnila kroz šta je sve prošla!

Autor: M. Š.

Zabava

22.10.2017

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović je pre porođaja nekoliko dana otputovala u Crnu Goru, gde je uživala u druženju sa porodicom, što je košarkašicu očigledno inspirisalo da podeli sa svima kroz šta je sve prošla, kao i da su je porazi mnogo čemu naučili.

Milica je na svom Instagram profilu objavila sliku sa sestrom i prisetila se osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Na taj način je svima stavila do znanja da je, i pored poraza koju su boleli, ona pobednica. Pročitajte kakvu poruku je ostavila povodom toga: 

Foto: instagram.com/milicamrvica
Milica i Ana Dabović

- Razmišljam, zatvorila sam oči na par minuta i odlučila da počnem svoju priču. Odrasla sam, mislim da mnogo toga znam, a svesna sam koliko ne znam i koliko toga još treba da naučim. Kao mala sam uvek želela da budem prva u svemu, nisam znala za poraze i najviše na svetu sam volela pobede, porodicu i loptu! Nisam znala koliko se zapravo samo iz poraza može naučiti i koliko te poraz tera na više (a tera te i da ga voliš). Pitate se čega više? Pa, reći ću vam, više rada, treninga, odricanja, suza, znoja, želje, borbe, više ciljeva, ljubavi, vremena, odlučnosti... - započela je ispovest Dabovićeva i nastavila:

- Jedino što nikada nisam želela, a to je da odustanem jer, i kada mi je bilo teško, preteško, znala sam da sam rođeni fajter, umela sam da se borim, da verujem, da dajem svoj maksimum, da kidam, da plačem, vrištim, a i da se mučim i maltretiram, da opstajem i da za sve postoji razlog i pravo vreme.

Košarkašica se nakon toga direktno obratila fanovima:

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

- Kada čitam vase porukice, zapitam se da li imate predstavu šta je život? To je jedna velika borba, jedan rat sa mnogo bitki u kojima moramo pobeđivati, a nikako odustajati! Zainatite se, kada trenirate bilo koji sport, nema više nazad, samo napred CILJ, ŽELJA I VOLJA. Nema ništa lepše, verujte mi. Terajte sebe na ostvarenje iz dana u dan, verujte da i vi možete biti jedan Nole, Teo, Đorđević, Stojaković, Danilović, Prtrović,Bogdanović, Žika, Prlainović, Čavić, Tipsarević, Zimonjić, Kralj, Mihailović, Mijatović, Grbić, Štefanek, Lekić, Šekarić, Ognjenović, Ivanović, Janković, Maksimović, Mandić, Tijana, Ana ili Milica, da i vi možete biti slavni, osvajati medalje, odlaziti na Evropska i Svetska prvenstva, verujte mi da do OLIMPIJSKIH IGARA nije teško doći samo ako je vaša vera dovoljno jaka - napisala je.

Nemojte da ja verujem više od vas!!! Možete se vraćati sa osmehom na licu, biti ponos vašim roditeljima i ponos cele Srbije. Ne postoji lepši osećaj od tog. Verujte mi, ja znam, ja sam osvajala, verovala i nikada nisam odustajala!! Voli vas Mili!!! Nikad ne odustaj! - završila je Milica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading