Žika Šarenica se vraća se od jeseni: Neće me skinuti s Pinka!

Autor: M.V.

Zabava

07.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Šarenica godinama uveseljava narod pred malim ekranima u istoimenim emisijama razoružava osmehom i harizmom, ali i najrazličitijim gostima, a mnogi su pomislili da situacija sa koronavirusom može ozbiljno ugroziti njegov rad.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Žika Šarenica

Naime, kako se TV format realizuje u raznim gradovima Srbije, emitovanje je prekinuto usled vanrednog stanja još pre nekoliko meseci, a kao predstavnik starije generacije, Žika sa punih 70 godina ne planira i dalje da odustane od ljubavi prema poslu.

- Planiramo po dogovoru sa gazdom u septembru da nastavimo, tada će sve valjda biti normalno. Stalno imamo mere ograničenja što se tiče snimanja po Srbiji, a i avgust je vreme odmora uvek bio, tako da je glupo tada da radimo. Od septembra sve ide kao što je i bilo - rekao je Žika, raspoložen da nastavi tamo gde je i stao.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Žika Šarenica

Podsetimo, vest da voditelj odlazi u penziju ili, usled promene programske šeme, može da ostane bez emisije, uplašila je mnoge koji vole da uživaju u njegovom živopisnom programu na najlepšim pejzažima naše zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading