Blogerka ponovo smuvala sportistu: Zorana u vezi sa fudbalerom

Autor:

Zabava

07.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ne voli da otkriva detalje iz privatnog života, popularna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah konačno je prikazala novog dečka bosansko-hercegovačkog fudbalera Ermina Bičakčića, sa kojim se nalazi na ostrvu Skorpios u Grčkoj.

RepublikaFoto: instagram.cpm/zorannah
Zorannah

Vezu su skrivali od javnosti upravo zbog pritiska kom je ona konstantno izložena, a nisu želeli da budu transparentni do momenta kada nisu bili sigurni da je to prava i ozbiljna priča.

- Zorana je donedavno stalno na pitanja da li ima dečka ostajala misteriozna i nije priznavala da je u vezi sa Erminom jer je imala loše iskustvo sa Džumhurom, koji ju je prevario i bio paralelno sa njom i Helenom Topalović. Poprilično nepoverljiva, ušla je u ljubavnu vezu sa Bičakčićem, koji je drži kao malo vode na dlanu. Veliki je džentlmen, a na zajedničko putovanje do Mikonosa stigli su zajedno privatnim letom - navodi izvor.

Kako dalje saznajemo, blogerka i fudbaler ljubav su skrivali pola godine, a Zorana je bila ta koja je insistirala na privatnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zorana

- U vezi su već šest meseci, a korona ih je odvojila privremeno, stalno su bili na telefonu i nedostajalo joj je da ga vidi. Sada su konačno ugrabili momenat da budu zajedno. Pošto joj je mnogo nedostajao, Zorana je popustila, inače je ona bila ta koja je želela da uživa u ljubavi daleko od očiju javnosti - završava izvor.

U prilog navodima izvora govori i Zoranina poslednja objava na Instagramu, gde je podelila sa fanovima trenutke sa letovanja, a na jednom od snimaka iz noćnog provoda ona ljubi Ermina.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zoranom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. 

Nije imala sreće sa Danijelom, Džuhmurom i Enisom
Zorana je svojevremeno bila u ljubavi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, a nakon više od dve godine zabavljanja blogerka je raskinula vezu i uplovila u romansu sa sinom folkera Halida Muslimovića Enisom Muslimovićem. Nakon pet meseci veze, raskinula je preko poruke jer su se sve manje viđali i to njoj nije nikako prijalo. Sreće u ljubavi nije imala ni sa Damirom Džumhurom, bosanskim teniserom koji ju je ostavio zbog Helene Topalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading