Pevačica ugrozila zdravlje zbog dijete: Spržila sam želudac lekovima, na terapiji ću biti do kraja života

Autor:

Zabava

06.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić fascinirala je svojom pojavom nakon dosta skinutih kilograma, ali je priznala da se zbog rigorozne dijete suočila sa zdravstvenim problemima.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Zorana Pavić

Naime, pevačica je smršala skoro 20 kilograma i ne skida osmeh sa lica što je uspela da ih se reši. Međutim, iako je srećna zbog svoje nove kilaže, s druge strane zabrinuta je za svoje zdravlje, koje je, usled svih preparata za mršavljenje, veoma narušila.

- Skinula sam 19 kilograma, a možda i više. Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još četiri-pet kilograma da smršam. Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem - rekla je Zorana, pa otkrila kakav ju je pakao čekao kada su joj stigli rezultati i snimak želuca.

- Nikada nemojte da uradite ovo što sam ja uradila sama sebi. Svesna sam da sam postigla šta sam htela, ali sam izgubila ono što je najvažnije, a to je zdravlje. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada doživotno pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma. Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere, koji su čudo današnjice.

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot
Zorana Pavić

Ono što je jako zanimljivo jeste pevačicino priznanje da, iako voli da jede, bar je volela, ona ne zna da kuva niti se time opterećuje.

- Ne umem i ne volim da kuvam. Da volim, naučila bih jer se ceo život trudim da radim isključivo ono što volim. Ko god je došao u moju kuću, uvek je bio domaćinski ugošćen, a ko je to spremio i na koji način, manje je važno. Umem da sve to iznesem u lepoj ambalaži i divnom posuđu, tako da se svako oseti kao u pravoj domaćinskoj kući - iskrena je pevačica.

Podsećamo, Zorana je nedavno izjavila da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, te da ona to više i ne želi, pošto misli da je sada kasno za to.

RepublikaFoto: Promo foto
I oni su nakon dijeta imali probleme

Ana Nikolić nema šta nije radila da bi smršala, pa je na kraju imala probleme sa želucom. Darko Lazić je išao da smanji želudac, rezultati su vidljivi, ali i on kaže da su mu se javili novi problemi. Indi Aradinović zamalo nije platila glavom zbog iste operacije kao Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
joalexander77

07.07.2020 16:04

Kad nema leka za deficijenciju mozga !