Andreana Čekić u dugovima do guše?! Zbog finansijske krize ne može da plaća rate za stan!

Autor:

Zabava

05.07.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić je navodno pazarila luksuznu nekretninu u elitnom delu prestonice, na Vračaru, a umesto keša, sa investitorom se dogovorila da stan isplati u više rata.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Andreana Čekić

- Andreanin prijatelj je investitor, bavi se izgradnjom luksuznih stanova u elitnim delovima Beograda, kakav je i ona poželela da pazari. Pitala ga je da li može da ode na gradilište i pogleda šta je ostalo u ponudi, a onda se bukvalno zalepila za jedan od najvećih i najlepših, koji staje tričavih 400.000 evra - ispričao je izvor blizak pevačici. Kako je objasnio, ona je svom prijatelju odmah rekla da ne može ni za tri života da prikupi taj novac, ali da može da ga isplaćuje na rate, da mu daje novac od svakog održanog nastupa, a da on odbija od celokupnog duga.

- Andreana je taj dogovor sa svojim prijateljem investitorom postigla još pre korone, međutim, ni slutila nije da će uskoro nastati kriza i da će joj svi nastupi biti otkazani. Uspela je pre korone da isplati učešće i nekoliko rata. Kada god je mogla, plaćala je rate od nekoliko hiljada evra, a sada je u velikoj nevolji, budući da ne može da radi - kaže izvor i dodaje da pevačica uprkos teškoj finansijskoj situaciji ne namerava da odustane od stana.

- Sa investitorom se dogovorila o načinu i dinamici plaćanja i obećala mu je da će da mu isplati veću svotu čim bude skupila novac sa nastupa. I njoj i njemu je jasno da to neće biti skoro, budući da niko sa sigurnošću ne može da zna kada će pevači ponovo moći da zarađuju od nastupa - kaže izvor.

Pevačica se nije javila niti odgovorila na poruke kako bi dala komentar na ove informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading