SKANDAL! OBOJE BILI U ĆUZI?! Ana Nikolić napala Rastu: Pevačica u naletu besa o bivšem mužu OTKRILA BRUTALNE DETALJE!

Autor:

Zabava

03.07.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić objavila je video kojim je pokazala šta misli o svom bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti, sa kojim očito nije u najboljim odnosima.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

Naime, Ana se snimila u jednom salonu i prozvala svog bivšeg partnera da sa njom ne može da se meri kada su "mafijaški obračuni" u pitanju jer je za njega ona VIP kriminalac. 

Obzirom da je Nikolićeva već par puta pokazala da zna žestoko da uzvrati kada je iznervira, setite se samo uništavanja automobila, sada je na neki način opet zapretila. A ovoga puta ga čak i prozvala za zatvor.  

- Nije bitno koliko, bitno je da si bio unutra. Za razliku od mog bivšeg muža koji se tripuje da je bivši kriminalac ja sam ipak u VIP robijašima. A gde je on? Sedi jedan, i u tome sam bolja - poručila je Ana. 

Šta je Anu iznerviralo ne znamo, al poruka koju je poslala Rasti nateraće ga da dobro razmisli kako se ponaša. 

Ana je izgleda u besu okačila ovaj video na svoj profil pa ga ubrzo i obrisala. 

Podsetimo pevačica se u braku sa Rastom jednom prilikom potukla pa je reagovala policija. Najviše problema imala je sa alkoholom pa je tako prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006 a kasnije i 2010 godine. Takođe se zbog brata jednom prilikom sporečkala sa policijom i tada je bila privedena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading